Бостън SWAT Направете Chic Kitty Condo за любимата си Cat

  • 2024
Anonim

Работата в областта на правоприлагането може да бъде много неща - възнаграждаващи, вълнуващи, опасни - но "лукс AF" обикновено не е един от тях. За интернет-известната SWAT котка, обаче, тя е напълно.

кредит: BPD

Котката, която действа като неофициален талисман за екипа на Бостънския SWAT, се надигна на слава през декември 2015 г., когато тя изчезна и полицията привлече помощта на обществеността за намирането й, съобщава Бостън Глоуб, Обществеността се издигна до случая, защото няма нищо, което да обединява хората повече от един изчезнал домашен любимец, а тя е била върната в полицията, малко недохранена, но добре като цяло.

кредит: BPD

Сега полицейските служители се уверяват, че SWAT Cat никога няма да има причина да се отдалечи отново. Изградили са й луксозна котешка къща (да, прочетете го правилно) точно пред щабквартирата на SWAT и, както е посочено по-горе, това е луксозно AF.

кредит: BPD

SWAT Cat's digs са просторно едноетажно студийно жилище, изпълнено с прекрасна палуба за хранене на открито и стъклени плъзгащи се врати, според сайта на полицейското управление. Той също е изолиран и има подгряваща подложка, за да запази SWAT Cat уютен по време на суровите Бостънски зими.

кредит: BPD

Офицерът зад невероятния апартамент е Джейми Пиетроски, който работи по проекта за страстта след часове, за да се увери, че талисманът на SWAT екипа може да живее лукса.

кредит: BPD

Вероятно е безопасно да кажем, че SWAT Cat няма да тръгне далеч от приятелите си в BPD скоро.

кредит: Полицейско управление в Бостън

Calling All Cars: The General Kills at Dawn / The Shanghai Jester / Sands of the Desert Видео.

Calling All Cars: The General Kills at Dawn / The Shanghai Jester / Sands of the Desert (Може 2024)

Calling All Cars: The General Kills at Dawn / The Shanghai Jester / Sands of the Desert (Може 2024)

Следваща статия